dimecres, 29 de març del 2017

26/III/2017: CARTELLS AL CASTELL

El darrer diumenge 26 de març, alguns membres del Col·lectiu, hem pujat al Castell per tal de senyalitzar-lo. Aquest fet ja l’havíem avisat fa uns mesos al regidor de Patrimoni… li havíem donat un temps, com que hem comprovat que les coses continuaven igual, hem decidit pujar i senyalitzar-lo. 

 Els cartells estan plastificats a vora si d’aquesta manera duren un poquet més, a no ser que algú estiga enrabiat i ens els lleve de seguida. No els hem posat a la part est perquè tot està precintat pel perill d’enderrocament de la Porta d’Almenara, per tant, no hem pogut passar-hi.

Hem pogut constatar que al Castell puja molta gent i miraculosament no passa res…Dic açò, perquè en la pujada a la Torre d’Hèrcules hi ha grava i pedres de punta, cal posar a més unes baranes o “quitamiedos”, però no passa res. Vorem. 

Vam recorrer tot el Castell, hem vist que totes les brosses i maleses que hi havien no estan, per obra i gràcia dels “Voluntaris pel Patrimoni” , encara que com ha plogut molt , comença a eixir la brossa.

Mentre anàvem pel Castell, em donava llàstima i pena de la poca cura que hi tenim , faroles arrancades, cables de la llum per terra, brutícia…i perill.


Esperem, que el dia de la Trobada al Castell, el 2 d’abril, les visites guiades puguen fer una ullada als cartells i sàpiguen on están.. i encara que no siga la Trobada, el visitant sabrà on està.