dijous, 23 de març del 2017

02/IV/2017: XIII TROBADA DEL CASTELL

XIII TROBADA DEL CASTELL. ABRIL 2017

El proper diumenge 2 d’abril, el Col·lectiu pel Patrimoni Saguntí, organitza la XIII Trobada del Castell. Com tot el món sap, aquest acte és una manera lúdica i reivindicativa per la recuperació del nostre Castell com el lloc més emblemàtic de la nostra ciutat.

No fa molts dies s’ha confirmat l’estat en que es troba la Porta d’Almenara. És una mostra més de la desídia ancestral per part de les institucions, envers de les restes arqueològiques que tant abunden a la nostra ciutat.

És per això, que avui més que mai, ara que la nostra ciutat és capital valenciana de la Romanització i demana la candidatura a Patrimoni de la Humanitat, no podem consentir tanta incúria. Per tant, és necessari que tothom acudisca a aquesta Trobada, de manera que es faça palès el descontent de la ciutadania.

La Trobada tindrà una sèrie d’actes que passem a enumerar:

1.- Concentració a la Plaça Major a les 10 del matí. A continuació pujarem acompanyats pels Germans Caballer i per l’Associació “Saguntum Civitas”.

2.- Arribats al Castell, repartirem aigua i esmorzarem.

3.- Presentació de Javier García, professor d’Història, que llegirà el Manifest. Després toc de la Muixeranga pels Germans Caballer.

4.-Recreació històrica a càrrec de l’Associació “Saguntum Civitas”.

5.- Visites guiades a càrrec dels guies de l’Associació Aguicam.